FD: ‘Groene koplopers verenigen zich steeds vaker, met resultaat’

In de zomermaanden zaten we niet stil. Er werd volop doorgewerkt aan ons doel: een gasvrije Watergraafsmeer. Binnenkort laten we in onze nieuwsbrief weer van ons horen (mocht je die nog niet ontvangen, registreer je dan meteen even).

Onze inspanningen werden ook opgemerkt door de media. Zo kregen we op 24 augustus 2018 een mooie vermelding van het Financieele Dagblad (alleen te bekijken na inloggen), dat een heel artikel wijdde aan burgers die zich inzetten voor verduurzaming in zowel Amsterdam-Zuid, Friesland als de Watergraafsmeer.

Financieele Dagblad over ‘van het gas af’

Daarnaast publiceerde buurtkrant Dwars op 15 september 2018 een uitgebreid artikel over MeerEnergie, waar we al veel mooie reacties op hebben ontvangen.

Dwars 202 met artikel over meerenergie op pagina 15

Dit bericht is geplaatst in media. Bookmark de permalink.